OM ALLIE

Föreläsare, coach, moderator

Bakgrund

Allie föddes i England och tidigt utvecklade drömmen om att bo på andra sidan jordklotet. Det blev både Singapore och Japan innan hon av en händelse kom till Sverige på ett ettårskontrakt, blev förälskad och stannade. Hon arbetade många år med afärsengelska, presentationsteknik och interkulturell kommunikation vilket resulterade i boken "Cracking the Code of International Communication" (Liber) där hon delade med sig av tips och verktyg. 

Utbrändhet och nystart

Efter en egen erfarenhet av utbrändhet och utmattning sadlade Allie om och idag arbetar hon som Outplacement Coach på Palm & Partners i Stockholm. Hon fortsätter att föreläsa. Nu handlar föreläsningar om hur hon kan hjälpa andra att undvika utbrändhet och utmattning genom att använda sin tid på ett bättre sätt. 


Språk: svenska och engelska

Allie talar flytande svenska och arbetar ofta på svenska med sina kunder, både vad gäller föreläsningar och talarträning.

Allies stil är informell, glad, positiv och lättsam.

Allies kunder

Allies kunder kommer från både den privata och offentliga sektorn och från många olika affärsområden, samt icke-statliga organisationer (NGO) och fackföreningar.

Ett urval av kunder: PernodRicard, Entercard, Nordea, Kommerskollegium, Naturvårdsverket, NCC, The Swedish Club, Schibsted, Karolinska, Finansförbundet, Sveriges Ingenjörer, BristolMyersSquibb, Ericsson, TRR Trygghetsrådet, Barncancerfonden, WWF. Allie har också arbetat med politiker och skådespelare