Böcker

What a practical book. So many tips and checklists for any situation when managing other cultures. Allie is very generous and shares her profound experience in an easy and understandable way. I really recommend CRACKING THE CODE Margareta Neld, Management Consultant, Neld International Consulting
I "Cracking the Code of International Communication" (Liber) delar Allie med sig av de bästa tipsen och verktygen hon lärt sig under de mer än 25 år hon hjälpt chefer, projektledare och specialister att lyckas med sin internationella kommunikation.

Ett utdrag ur Cracking the Code of International Communication finns i "Solid Gold 2", Studentlitteraturs nya lärobok i engelska för 20 000 elever.

För några år sedan så fick jag din bok och läste den och tyckte att den var riktigt bra. I takt med att jag arbetet mer och mer internationellt så har jag läst om den och den är riktigt, riktigt bra. Ska nu läsa den en tredje gång. TACK!!
Eftersom jag förutom i Sverige arbetar både i the UK och i USA så är det väldig intressant och lärorikt att observera skillnaderna och jag får många nyttiga tips i boken. Per Frykman, författare av "Ditt professionella rykte : upptäck din främsta tillgång"